csvensson

Oj just ja

"Jag har ju en blogg också" tänker jag många gånger i veckan, tänker även hur mycket jag bara vill skriva av mig och bara skriva om allt jag irriterar mig och inte förstår mig på. Men då skulle det bli ett jävla inlägg så jag skippar den delen. 

Har gått en månad nästan och har hunnit med ett helt liv sen dess, ett påsklov som var helt sjukt kul. Snacka om att köra all in på sista lovet ever(gråter nästan av att skriva det). 

Har även nollställt min mobil så alla bilder försvann???? Vet ni hur mycket jag ville protestera mot livet då eller? Nej jag skoja, men så irriterande, bilder ändras aldrig liksom. Men tur att snapchat memories finns ändå. Tänkte sluta babbla nu och lägga upp lite bilder istället, så ska jag försöka blogga igen(för min egna skull). 

(Är bilder från snapchat därav den dåliga kvalitén) några bilder från sistapåsklovet!!!!

Och även vi fick våra studentmössor tillslut, sjukt alltså. Tror fortfarande i mitt huvud att jag ska leva som gymnasetiden hela livet.

Och sen bilder från idag, just nu. 3 DAGAR KVAR TILL MOVE IT!!!!!! Detta kommer bli så jävla bra. Vi har brytveckor i skolan så vi repar heeeeela dagarna. Så jävla slitigt, kämpigt och jobbigt som fan. Men så himla kul och värt. Att andas dans är det bästa som finns

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas