csvensson

Sommaren 2017

Oj tja, dags för lite uppdatering igen kanske?? Kul va?? Halloween helg på ingång, ännu roligare. Innan det blir lite mer vardags uppdatering tänkte jag skriva lite om sommaren som har varit.  

Överlag är jag så otroligt glad över sommaren 2017, så mycket nya upplevelser, intryck och minnen. Jag kan starkt säga att det är min hittills bästa sommar och är glad över allt det fina och även det små "regnskurarna" som har funnits med. Ibland behöver man få en klump eller spark i magen för att inse hur stark man faktist är, och hur otroligt bra man är. För det är jag.

Här då, the best of summer 2017!!! Tjoho tusen tack mina fina ljussken till vänner och familj som har varit 98% av anledningen till allt det fina

21 år fyllde min bättre hälft dagen efter studenten. Det firade vi med dom som betyder mest och på hemmaplan(strööööömpan)

Hängde och dansade några dagar i streck med piff och puff, alltid så jäkla kul mer er. Saknar er<3

Någon vecka efter var det midsommar, firades med mina finaste tjejer!! 

SEN small det för BRÅVALLA 2017, fick uppleva den så kallade festival-viben med sjuka människor och sjuuuuuka artister!!! Läääätt något av de bästa jag varit med om, är typ fortfarande i extas över hur bra och kul det var. 10/10 Miriam Bryants<3

2 dagar efter Bråvalla åkte jag på livets resa med livets tjejer. En vecka i Magaluf, vill inte ens försöka beskriva det för det blir så orättvist med ord att försöka beskriva hur sjukt det var. En vecka fylld med kärlek, skratt, musik, sömnbrist, dans och drömmande. Wow vad jag älskar er och vad jag älskar Magaluf (ses i maj hihi)

Grillfest, födelsedagsfest och massvis av annan fest med mina älskade vänner.

Sen ett besök i favvis staden Ystad är ju en sjävklarhet! Vi gjorde Malmö, spelade skiten ur yatzy och besökte ställen som bara Ystad har. Balsam för själen <3

Statt-utgångar, rosétisdag på satin och även strömpisbesök såklart hehehehe.

Sommaren avslutades med de bästa jag vet i finaste Göteborg. Hur drömmigt?? Liseberg, utgångar och sällskap av mina vapendragare. 

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas